FOLLOW US:
Σύνδεση

Le Dom Service

Ledom Service

Στόχος μας είναι η διατήρηση του άριστου επιπέδου μας και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την συνεχή εκπαίδευση σε τεχνικά θέματα του προσωπικού μας, όπως επίσης και από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε.

Το τμήμα Service  λειτουργεί ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   10.00 με 15.30 στην έδρα της εταιρίας μας όπου μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίζετε με το ρολόι σας. 
     Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Ledom διασφαλίζει την άριστη συντήρηση του ρολογιού σας. Αν το ρολόι σας χρειάζεται οποιαδήποτε φροντίδα, εμπιστευτείτε το σε έναν επίσημο μεταπωλητή της Ledom που μπορείτε να βρείτε στην ενότητα για την Καταστήματα αυτού του ιστότοπου που μπορούν να εγγυηθούν την παροχή σέρβις σύμφωνα με τα πρότυπα της Ledom.

Αδιαβροχοποίηση

icon icon icon icon icon icon
Αδιαβροχοποίηση
3ATM
5ATM
10ATM
20ATM

3 ATM : Βροχή, Υγρασία, Ιδρώτας

5 ATM : Βροχή, Υγρασία, Ιδρώτας, Πλύσιμο χεριών

10 ATM : Βροχή, Υγρασία, Ιδρώτας, Πλύσιμο χεριών, Κολύμπι

20 ATM / 30 ATM : Βροχή, Υγρασία, Ιδρώτας, Πλύσιμο χεριών, Κολύμπι, Κατάδυση

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Όροι Εγγύησης

Η διεθνής εγγύηση Ledom καλύπτει ελαττώματα υλικών ή κατασκευής που υπήρχαν κατά το χρόνο αγοράς του ρολογιού Ledom («ελαττώματα») για περίοδο 24 μηνών υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας εγγύησης. Η εγγύηση ισχύει μόνο εφόσον το πιστοποιητικό εγγύησης φέρει ημερομηνία, έχει συμπληρωθεί πλήρως και σωστά, και είναι σφραγισμένο από επίσημο μεταπωλητή της Ledom .
Κατά την περίοδο εγγύησης και με την εμφάνιση του έγκυρου πιστοποιητικού εγγύησης, θα έχετε δικαίωμα δωρεάν επισκευής οποιουδήποτε ελαττώματος. Η εγγύηση για το ρολόι αντικατάστασης λήγει είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την ημερομηνία αγοράς του.

Η παρούσα εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει:

 • τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • τη φυσιολογική φθορά και γήρανση (π.χ. γδαρμένο κρύσταλλο· αλλοίωση του χρώματος ή/και του υλικού μη μεταλλικών λουρακιών και αλυσίδων, όπως από δέρμα, πλαστικό, ύφασμα, βέλκρο· το ξεφλούδισμα της μεταλλικής επένδυσης).
 • οποιαδήποτε ζημιά σε οποιοδήποτε μέρος του ρολογιού εξαιτίας αντικανονικής χρήσης, έλλειψης φροντίδας, αμέλειας, ατυχημάτων (χτύπημα, τρύπημα, σπάσιμο, σπάσιμο κρυστάλλου κ.λπ.), κακής χρήσης του ρολογιού και μη τήρησης των οδηγιών χρήσης που δίνει η Ledom.
 • έμμεσες ή παρεπόμενες ζημιές οποιουδήποτε είδους εξαιτίας π.χ. της χρήσης, της μη λειτουργίας, των ελαττωμάτων ή της ανακρίβειας του ρολογιού Ledom.
 • την περίπτωση που το ρολόι Ledom έχει υποστεί επεμβάσεις από μη εξουσιοδοτημένα άτομα (π.χ. για αντικατάσταση της μπαταρίας, σέρβις ή επισκευές) ή που η αρχική του κατάσταση έχει αλλοιωθεί χωρίς τον έλεγχο της Ledom.
 • Οποιαδήποτε άλλη απαίτηση έναντι της Ledom, π.χ. για αποζημίωση πέρα από την εγγύηση που περιγράφεται παραπάνω, αποκλείεται ρητά με εξαίρεση τα όποια υποχρεωτικά νόμιμα δικαιώματα του αγοραστή έναντι του κατασκευαστή.

Συντήρηση ρολογιών

Παρακάτω αναφέρουμε μερικές βασικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να συντηρήσετε το ρολόι σας σε καλή κατάσταση και λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα:

 1. Προσέχουμε να μην έρχεται σε επαφή με αρώματα, απορρυπαντικά και άλλα χημικά.
 2. Αποφύγετε οποιαδήποτε χτυπήματα στο ρολόι σας. Μετά από οποιοδήποτε χτύπημα προτείνεται ο έλεγχός του από την αντιπροσωπεία.
 3. Ισχυρά μαγνητικά πεδία μπορούν να επηρεάσουν ή να δημιουργήσουν βλάβη. Μην αφήνεται για μεγάλα διαστήματα το ρολόι σας κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές που παράγουν μαγνητικά πεδία όπως ηχεία, τηλεοράσεις και ψυγεία.
 4. Δεν το εκθέτουμε σε μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας, π.χ. μετά από ηλιοθεραπεία δε το βάζουμε στη θάλασσα.
 5. Το προστατεύουμε από τα νερά ανάλογα με τη στεγανότητα που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάσας.
 6. Αν το ρολόι μας έχει δερμάτινο λουράκι αποφεύγουμε να το βρέξουμε.
 7. Η κορώνα στο ρολόι μας πρέπει να είναι πάντα στη κλειστή θέση αντίστοιχα αν έχει βιδωτή κορώνα να είναι βιδωμένη έως το τέρμα της.
 8. Δεν επιχειρούμε να ανοίξουμε το ρολόι ή να κάνουμε οποιαδήποτε επισκευή μόνοι μας.
 9. Φροντίζουμε να διατηρούμε το ρολόι καθαρό. (κυρίως μετά από αθλητικές δραστηριότητες ). Μπορούμε να το καθαρίσουμε με ένα πανάκι, ιδανικό είναι αυτό που καθαρίζουμε και τα γυαλιά μας. Τρίβουμε δυνατά τα επίχρυσα μέρη ειδικά στο ροζ χρυσό ώστε να επαναφέρουμε την αρχική του γυαλάδα. Αν έχει μεταλλικό μπρασελέ μπορούμε ακόμη και να το σαπουνίσουμε ελαφρά σκουπίζοντας το μετά πάρα πολύ καλά.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 210 3242207
Διεύθυνση: Βουλής 14, 105 63, Αθήνα